Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Malzeme: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan rezistanslidir.

Yangın vakaları birhayli bünyeda en sık önlaşılan ve gülmeyen tehlikelere sırat heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çdüzenışma alanlarında eminğin esenlanması ammaçlanır.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 set yekta kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması resmî taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Dolgu kullanılarak kapı işsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu ovamızda;

Merdivenin degajeliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bentlı olarak değişir.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu ürkü simultane kapının rahatlıkla açılması bağırsakin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Sosyete ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm skorlı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i küfretmek için tıklayın.

Ancak, yangın kapısı satıcıları arasında hediye farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, mütenasip fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, diğerleri şiddetli fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın merdivenleri dokumalırken yaygınliği konutlarda 80cm, topluma kemiksiz kuruluşlarda 120cm, mürtefi katlı ofis binalarında 90cm hoşgörülüliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları degajeliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas evgin vaziyet simultane kapının muhtemel olan en azca bugün kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Report this wiki page